Number of the records: 1  

Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka


  1.  Malíř, František, 1953- - Author
    Vyd. 1. - Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003 - 349 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 30 cm
    ISBN 80-7013-395-3
      Ostrý, Vladimír, - Author
     plísně  mykotoxiny  potravinářská mikrobiologie  aplikovaná mikrobiologie  plísně
     monografie
    Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka
    Title statementVláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka / František Malíř, Vladimír Ostrý a kolektiv autorů
    Main entry-name Malíř, František, 1953- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003
    Phys.des.349 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 30 cm
    ISBN80-7013-395-3
    National bibl. num.cnb001292098
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note500 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Ostrý, Vladimír, 1957- (Author)
    Subj. Headings plísně - zdravotní aspekty * mykotoxiny * potravinářská mikrobiologie * aplikovaná mikrobiologie * plísně
    Form, Genre monografie
    Conspect579 - Mikrobiologie
    UDC 616 , 615.918:582.28 , 579.67 , 579.6 , 582.281.21 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka
    Význam plísní pro lidské zdraví, jejich charakteristika, morfologie, metabolismus, rozmnožování apod. je tématem této publikace. Na jejím vytvoření se podílelo osm autorů, kteří se na svých pracovištích zabývají výzkumem mykotoxinů, ochranou zdraví a prevencí při manipulaci s nimi. Publikace je psaná srozumitelně i pro laiky. Jsou zde uvedeny nepřímo i informace týkající se ječmenářství, sladovnictví a pivovarnictví a lze ji doporučit všem, kteří s plísněmi a mykotoxiny přicházejí v praxi do styku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.