Number of the records: 1  

Kvašená zelenina na 1008 způsobů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kysela, Jan, 1985- - Author
    Vydání: první - 121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-908573-0-8
      Kyselová, Kateřina - Author - Publisher
     konzervování zeleniny  fermentace  kvašená zelenina
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 409.081
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.081   

    Title statementKvašená zelenina na 1008 způsobů : Kyse a přátelé : jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou, se sójovou omáčkou, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích... / napsali: Jan Kysela, Kateřina Kyselová
    Varying form of titleNázev v tiráži: Kyselové a přátelé - Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    Main entry-name Kysela, Jan, 1985- (Author)
    Edition statementVydání: první
    PublicationStarý Hrozenkov : Kateřina Kyselová - Kyselové a přátelé, 2022
    Phys.des.121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-908573-0-8
    National bibl. num.cnb003416860
    NoteČást nákladu bez ISBN a s neúplnými nakladatelskými údaji
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Another responsib. Kyselová, Kateřina (Author) (Publisher)
    Subj. Headings konzervování zeleniny * fermentace * kvašená zelenina
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4:635.1/.8 , 66.098:577.15 , 664.8.039.7:635.1/.8 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.