Number of the records: 1
Sapík, Jaroslav, 1952- - Author
Vydání první - 218 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
ISBN 978-80-7683-169-8
Jaroš, Martin, - Author
Sapík, Jaroslav, 1952-
20.-21. století
kuchaři česká jídla gastronomie
biografie kuchařské receptyCall number C 408.720 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Sapíkův svět / Jaroslav Sapík, Martin Jaroš Cover Title Sapíkův svět : nejlepší recepty i bohatý životní příběh hvězdy české gastronomie Main entry-name Sapík, Jaroslav, 1952- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : XYZ, 2022 Phys.des. 218 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm ISBN 978-80-7683-169-8 National bibl. num. cnb003442507 Note "Vydalo nakladatelství XYZ ve společnosti Albatros Media a.s."--Tiráž Another responsib. Jaroš, Martin, 1963- (Author)
Subj. Headings Sapík, Jaroslav, 1952- * 20.-21. století * kuchaři - Česko - 20.-21. století * česká jídla * gastronomie Form, Genre biografie * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 929 - Biografie UDC (437.3) , 641/642 , 641.56(=162.3) , 641/642-051 , (083.12) , 929 , (092) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až ochutnáte jeho jídla. Inspirujte se poctivými recepty, vedle kterých se dozvíte také o historii i současnosti kuchařské školy rodu Sapíků! Přední specialista na českou kuchyni odhaluje svá kulinářská kouzla – a vy musíte být u toho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1