Number of the records: 1
Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb
Honzlová, Alena - Author
1. vydání - 30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
ISBN 978-80-7514-154-5
Edice metodik ; Technologická řada
Čurdová, Helena - Author Schebestová, Lenka - Author Příborský, Josef, - Author Šandová, M., - Author Stará, Alžběta, - Author Velíšek, Josef, - Author
rybí maso potravinářské výrobky sladkovodní ryby
certifikované metodikyCall number C 409.847 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb / A. Honzlová, H. Čurdová, L. Schebestová, J. Příborský, M. Šandová, A. Stará, J. Velíšek Main entry-name Honzlová, Alena (Author) Edition statement 1. vydání Publication Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022 Phys.des. 30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-7514-154-5 National bibl. num. cnb003461801 Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 197 Note 200 výtisků Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Čurdová, Helena (Author)
Schebestová, Lenka (Author)
Příborský, Josef, 1981- (Author)
Šandová, M., 1979- (Author)
Stará, Alžběta, 1982- (Author)
Velíšek, Josef, 1980- (Author)
Subj. Headings rybí maso * potravinářské výrobky * sladkovodní ryby Form, Genre certifikované metodiky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.56 , 663/664 , 597.2/.5(28) , (083.744) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1