Number of the records: 1
Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 - Author
311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
Chemická knihovna technologická ;
cukrovarnictví aplikovaná analytická chemie potravinářská chemie analýza potravin sacharidy
příručkyTitle statement Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém / sepsal Jan V. Diviš. Main entry-name Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 (Author) Publication V Praze : F. Šimáček, 1897. Phys.des. 311 stran : se 102 vyobrazeními v textu. National bibl. num. cnb001049674 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note NTM Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings cukrovarnictví * aplikovaná analytická chemie * potravinářská chemie * analýza potravin * sacharidy Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl 543 - Analytická chemie UDC 663/664:54 , 543.6 , 543.6:663/664 , 664.1 , 547.454 , (035) Country Česko Language čeština URL Digitalizovaný dokument Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1