Number of the records: 1
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
book
Benešová, Milada - Author
Třinácté vydání, nově přehlédnuté - 311 stran : ilustrace ; 21 cm
Kašparová, Mařka - Adapter
nakládání potravin konzervování ovoce konzervování zeleniny
příručkyCall number C 413.433 Umístění Title statement Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny / Milada Benešová ; s užitím nejnovějších zkušeností upravila M. Kašparová Main entry-name Benešová, Milada (Author) Edition statement Třinácté vydání, nově přehlédnuté Publication V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1947 Phys.des. 311 stran : ilustrace ; 21 cm Note "Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandysování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, nakládání, zužitkování a sušení zelenin, bylin, hub i jiných plodin zahradních i polních." Another responsib. Kašparová, Mařka (Adapter)
Subj. Headings nakládání potravin * konzervování ovoce * konzervování zeleniny Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , 641.48 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1