Number of the records: 1  

Vidličkou po mapě

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Heřtová, Dagmar, 1961- - Author
    Vydání první - 358 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-257-4141-2
     Heřtová, Dagmar, 1961-
    20.-21. století
     gastronomie  gastronomický cestovní ruch  blogerky
     pojednání  fotografické publikace
    Call numberC 416.969
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vidličkou po mapě
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 15.07.2024)C 416.969   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.09.2024)C 416.969 v1   

    Title statementVidličkou po mapě : ... aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství / Dagmar Heřtová
    Main entry-name Heřtová, Dagmar, 1961- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Argo, 2023
    Phys.des.358 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-257-4141-2
    National bibl. num.cnb003564104
    Subj. Headings Heřtová, Dagmar, 1961- * 20.-21. století * gastronomie * gastronomický cestovní ruch * blogerky - Česko - 20.-21. století
    Form, Genre pojednání * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (437.3) , 004.774.6-055.2 , 338.48-6:641/642 , 641/642 , (049) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Vidličkou po mapě
    Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody? Co má společného královna Margherita Savojská s bazalkou, mozzarellou a rajčaty? Anebo jak svatý Martin přišel k huse? Dagmar Heřtová ráda vaří, ochutnává, cestuje a hledá souvislosti. Vaření má tak trochu v genech, to ostatní bude mít kořeny v její zvědavosti. Když to všechno spojíte, vzniknou malé literární útvary, v nichž se pojí střípky historie, osobních zkušeností, praktických rad a rozjímání o jídle ve všech jeho souvislostech. A často je jako bonus přidán recept, nad nímž se sbíhají sliny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.