Number of the records: 1
Konzervování
Schwartz, Oded - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1997 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 80-7202-214-8
O'Leary, Ian - Photographer
konzervování ovoce konzervování zeleniny
kuchařské receptyTitle statement Konzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] Main entry-name Schwartz, Oded (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 1997 Phys.des. 191 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 80-7202-214-8 National bibl. num. cnb000389121 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstřík receptů Original Preserving Another responsib. O'Leary, Ian (Photographer)
Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1