Number of the records: 1  

Neoficiální kuchařka Harryho Pottera

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bucholz, Dinah - Author
    1. vydání - 247 stran ; 27 cm
    ISBN 978-80-264-4971-3
      Kadlecová Pourová, Eva - Translator
     Potter, Harry (fiktivní postava)
    20.-21. století
     anglický román  fantasy román  jídla
     kuchařské recepty  publikace pro děti
    Info** Document on Order **
    Uniform title Unofficial Harry Potter cookbook. Česky
    Title statementNeoficiální kuchařka Harryho Pottera / Dinah Bucholzová ; z anglického originálu Unofficial Harry Potter cookbook ... přeložila Eva Kadlecová Pourová
    Main entry-name Bucholz, Dinah (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2023
    Phys.des.247 stran ; 27 cm
    ISBN978-80-264-4971-3 Kč 499.00
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NotePro čtenáře od 9 let
    Another responsib. Kadlecová Pourová, Eva (Translator)
    Subj. Headings Potter, Harry (fiktivní postava) * 20.-21. století * anglický román - 20.-21. století * fantasy román - 20.-21. století * jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * publikace pro děti
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    UDC 821.111-31 , 82-312.9 , 641.55 , (083.12) , (0.053.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Neoficiální kuchařka Harryho Pottera
    Neoficiální kuchařka Harryho Pottera
    S pomocí této kuchařky vyčarujete hostiny, které si v ničem nezadají s hostinami ve Velké síni, sladkosti, které by byly hodné Ministerstva kouzel, svačinky, které byste si mohli dát i v Bradavickém expresu, a mnoho dalších dobrot. Kniha obsahuje více než 150 jednoduchých receptů, rad a technik, takže si můžete jako mávnutím kouzelného proutku dopřát lahodná jídla vytažená přímo ze stránek vašich oblíbených příběhů o Harrym Potterovi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.