Number of the records: 1
Ryby na talíři
Mangold, Matthias F., 1962- - Author
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7541-345-1
Jak na to
Neubauer, Mathias, - Photographer Lang, Coco, - Photographer Burešová, Dagmar - Translator
rybí jídla
kuchařské receptyCall number C 417.473 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Fisch. Česky Title statement Ryby na talíři / Matthias F. Mangold ; fotografie: Mathias Neubauer, Coco Lang Main entry-name Mangold, Matthias F., 1962- (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Vašut, 2023 Phys.des. 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7541-345-1 Kč 199.00 National bibl. num. cnb003576559 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Překlad z němčiny Dagmar Burešová. Obsahuje rejstřík Another responsib. Neubauer, Mathias, 1970- (Photographer)
Lang, Coco, 1974- (Photographer)
Burešová, Dagmar (Translator)
Subj. Headings rybí jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1