Number of the records: 1  

Cucina vegetariana

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vicenzino, Cettina - Author
    První české vydání - 238 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-276-0875-1
      Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     vegetariánská jídla  národní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 61.913
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Cucina vegetariana
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.913   

    Uniform title Cucina vegetariana. Česky
    Title statementCucina vegetariana : vegetariánské recepty z Itálie / Cettina Vicenzino
    Portion of titleVegetariánské recepty z Itálie
    Main entry-name Vicenzino, Cettina (Author)
    Edition statementPrvní české vydání
    Publication[Praha] : Slovart, [2024]
    Copyright notice date©2024
    Phys.des.238 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-276-0875-1 Kč 499.00
    National bibl. num.cnb003609017
    NoteZ němčiny přeložila Dagmar Eisenmannová. "Recepty, texty, fotografie a ilustrace Cettina Vicenzino"--Tiráž. Na obálce nad názvem uvedeno logo původního nakladatele: DK. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings vegetariánská jídla * národní jídla - Itálie
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.564 , 641.568 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Cucina vegetariana
    Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje těstovinový salát s grapefruitem a vlašskými ořechy, na slunci uzrálá masitá rajčata z grilu dokonale ladí s krémovitým fazolovým pyré s lilky, mrkvový salát ochucují olivy, arašídy a datle, těstoviny ze Sardinie se plní bramborami a mátou, šafránové risotto doplňuje černý česnek a mascarpone, pomerančový koláč kombinuje hrušky a červenou cibuli, smaženky z rajčat se podávají ve žluté rajčatové omáčce, ze Sardinie pochází úžasný dezert s mladým pecorinem a medem, kávová zmrzlina a granita mají svěží citronovou vůni… Cettina se nechává inspirovat lidmi a ingrediencemi. A vás jistě inspirují působivé fotografie a napínavé reportáže k netradičnímu vaření podle italských zvyků a možná také k nezapomenutelné cestě po Itálii. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.