Number of the records: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- - Author
    První vydání - 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-3829-6
     dějiny gastronomie  jídlo  stravování  kuchařství  středověk  česká jídla
     monografie  kuchařské recepty
    Call numberC 421.468
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Gastronomie českého středověku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 12.08.2024)C 421.468   

    Title statementGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Main entry-name Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2024
    Phys.des.224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 Kč 399,00
    National bibl. num.cnb003610270
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla
    Form, Genre monografie * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642(091) , 641/642 , 640 , 316.3"04/14" , 641.56(=162.3) , (437.3) , (048.8) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Lidická volný výběr1
    Total1
    Gastronomie českého středověku
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.