Number of the records: 1  

Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa

  1. article

    article


     Vácha, František, 1946- - Author
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje
     pokusy  rybí maso  výzkumné ústavy
     články
    Title statementMožnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc.
    Par.titlePossibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh
    Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author)
    Note. - Res. angl. biologické preparáty ALTA. Pozn.:Res. angl. Rozsah:2 obr. Skryté bib.8 zázn
    Source document Buletin VÚR Vodňany. -- 30/4 (1994), s. 134-139.
    Subj. Headings Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje * pokusy * rybí maso * výzkumné ústavy * mikrobiologické rozbory
    Form, Genre články
    UDC 001.8 , 639.2/.3
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindARTICLES
    References - Source document
    Uniform title Hierarchy in the forest. Česky
    Title statementHierarchie v pralesích : evoluce rovnostářského chování / Christopher Boehm ; z anglického originálu Hierarchy in the forest : the evolution of egalitarian behavior ... přeložil Radovan Baroš
    Portion of titleEvoluce rovnostářského chování
    Main entry-name Boehm, Christopher (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Academia, 2020
    Phys.des.329 stran ; 24 cm
    ISBN978-80-200-3031-3
    National bibl. num.cnb003098033
    Edition Společnost (Academia) ; 33
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Baroš, Radovan, 1967- (Translator)
    Subj. Headings evoluční antropologie * sociální chování * srovnávací psychologie * politická psychologie
    Form, Genre monografie
    Conspect159.92 - Vývojová psychologie. Individuální psychologie
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.