Number of the records: 1
Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa
article
Vácha, František, 1946- - Author
Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje
pokusy rybí maso výzkumné ústavy
mikrobiologické rozbory
článkyTitle statement Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc. Par.title Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author) Note . - Res. angl. biologické preparáty ALTA. Pozn.:Res. angl. Rozsah:2 obr. Skryté bib.8 zázn Source document Buletin VÚR Vodňany. -- 30/4 (1994), s. 134-139. Subj. Headings mikrobiologické rozbory Subj. Headings Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje * pokusy * rybí maso * výzkumné ústavy Form, Genre články UDC 001.8 , 639.2/.3 Country Česko Language čeština Document kind ARTICLES References - Source document Loading…
Number of the records: 1