Number of the records: 1
100 a 1 specialit z masa
Kosek, Oldřich - Author
1. vyd. - V Praze : Merkur, 1979 - 127 s.
maso vaření
kuchařské recepty příručkyCall number C 223.032 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement 100 a 1 specialit z masa Main entry-name Kosek, Oldřich (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data V Praze : Merkur, 1979 Phys.des. 127 s. National bibl. num. cnb000300718 Note Foto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta Subj. Headings maso * vaření Form, Genre kuchařské recepty * příručky UDC 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1