Number of the records: 1  

100 a 1 specialit z masa


  1.  Kosek, Oldřich - Author
    1. vyd. - V Praze : Merkur, 1979 - 127 s.
     maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 223.032
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 223.032   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statement100 a 1 specialit z masa
    Main entry-name Kosek, Oldřich (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Praze : Merkur, 1979
    Phys.des.127 s.
    National bibl. num.cnb000300718
    NoteFoto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta
    Subj. Headings maso * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.