Number of the records: 1
Best Czech recipes
Salfellner, Harald, 1962- - Author
Prague : Vitalis, 2000 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 80-7253-006-2
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 297.877 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Best Czech recipes / Harald Salfellner Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author) Issue data Prague : Vitalis, 2000 Phys.des. 79 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 80-7253-006-2 National bibl. num. cnb000972320 Note Přeloženo z němčiny? Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Vybrané kuchařské předpisy na přípravu tradičních pokrmů české kuchyně.Loading…
Number of the records: 1