Number of the records: 1
Chřest v kuchyni
Teplíková, Jarmila, 1952- - Author
Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2006 - 108 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7021-837-1
chřest jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 322.523 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Title statement Chřest v kuchyni : pěstování, léčivé účinky a recepty : 172 receptů / Jarmila Teplíková a kol. Main entry-name Teplíková, Jarmila, 1952- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Vyšehrad, 2006 Phys.des. 108 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-7021-837-1 Kč 128,00 National bibl. num. cnb001657592 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Subj. Headings chřest * jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 635.31 , 641.55 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Document kind BOOKS Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1