Number of the records: 1
Černická, Marie Jana, 1949- - Author
Praha : Eminent, [2000?] - 204 s. ; 22 cm
ISBN 80-7281-025-1
dietetika česká jídla krevní skupiny
kuchařské recepty příručkyCall number C 298.289 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Česká kuchařka podle krevních skupin / Marie Jana Černická. Main entry-name Černická, Marie Jana, 1949- (Author) Issue data Praha : Eminent, [2000?] Phys.des. 204 s. ; 22 cm ISBN 80-7281-025-1 National bibl. num. cnb000885967 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings dietetika * česká jídla * krevní skupiny Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.2 , 641.568(437.1/.3) , 612.118 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1