Number of the records: 1
The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
1st ed. - Prague : Academia, 2005 - 300 s. : il. ; 25 cm
ISBN 80-200-1325-3
Oddy, Derek J., - Editor Petráňová, Lydia, - Editor
18.-21. století
gastronomie stolničení jídla etiketa
Evropa 18.-21. století
sborníky konferencíCall number B 46.365 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová Main entry-action Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko) Edition statement 1st ed. Issue data Prague : Academia, 2005 Phys.des. 300 s. : il. ; 25 cm ISBN 80-200-1325-3 Kč 325,00 National bibl. num. cnb001530761 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Another responsib. Oddy, Derek J., 1931- (Editor)
Petráňová, Lydia, 1941- (Editor)
Subj. Headings 18.-21. století * gastronomie - Evropa - 18.-21. století * stolničení - Evropa - 18.-21. století * jídla - Evropa - 18.-21. století * etiketa - Evropa - 18.-21. století * Evropa - společenské poměry - 18.-21. století Form, Genre sborníky konferencí Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 642.6/.7 , 641.55 , 395 , 316.72/.75 , (4) , (062.534) Country Česko Language angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1