Number of the records: 1
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Hostašová, Božena - Author
Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
Vlachová, Libuše - Other Němec, Eduard - Other
ovoce zelenina konzervování potravinCall number C 226.307 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Domácí konzervování ovoce a zeleniny Main entry-name Hostašová, Božena (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Avicenum, 1980 Phys.des. 273 s., [16] s. barev. obr. příl. National bibl. num. cnb000130566 Another responsib. Vlachová, Libuše (Other)
Němec, Eduard (Other)
Subj. Headings ovoce * zelenina * konzervování potravin UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Document kind BOOKS První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1