Number of the records: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny


  1.  Hostašová, Božena - Author
    Vyd. 1. - Praha : Avicenum, 1980 - 273 s., [16] s. barev. obr. příl.
      Vlachová, Libuše - Other   Němec, Eduard - Other
     ovoce  zelenina  konzervování potravin
    Call numberC 226.307
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 226.307 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementDomácí konzervování ovoce a zeleniny
    Main entry-name Hostašová, Božena (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Avicenum, 1980
    Phys.des.273 s., [16] s. barev. obr. příl.
    National bibl. num.cnb000130566
    Another responsib. Vlachová, Libuše (Other)
    Němec, Eduard (Other)
    Subj. Headings ovoce * zelenina * konzervování potravin
    UDC 634 , 635.1/.8 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny
    První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.