Number of the records: 1  

Die echte italienische Küche

  1. book

    book


     Sälzer, Sabine - Author
    1. Aufl. - München : Deutscher Bücherbund, 1990 - 320 s. : il.
      Hess, Reinhardt - Author
     italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 36.605
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 36.605   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 36.605 v1   

    Title statementDie echte italienische Küche : [die besten Rezepte aus allen Regionen] / Sabine Sälzer, Reinhardt Hess
    Main entry-name Sälzer, Sabine (Author)
    Edition statement1. Aufl.
    Issue dataMünchen : Deutscher Bücherbund, 1990
    Phys.des.320 s. : il.
    NotePodnázev z obálky. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Hess, Reinhardt (Author)
    Subj. Headings italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(450) , (083.12)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.