Number of the records: 1
Indická kuchyně, ajurvéda, koření
Rajpoot, Govind S., 1962- - Author
Praha : Paprsek, 1995 - 95 s.
ISBN 80-901582-1-8
indická jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 283.529 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Title statement Indická kuchyně, ajurvéda, koření / Govind S. Rajpoot Main entry-name Rajpoot, Govind S., 1962- (Author) Issue data Praha : Paprsek, 1995 Phys.des. 95 s. ISBN 80-901582-1-8 Note Lit. Subj. Headings indická jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=21) , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Document kind BOOKS Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1