Number of the records: 1
Škvařilová, Eliška, 1957- - Author
3. rozš. vyd. - [Praha] : EB : Votobia, c2002 - 128 s., [8] s. obr. příl. : il.
ISBN 80-7198-539-2
Borková, Jiřina, - Other
cukrovinky moučníky pečivo vaření
kuchařské recepty příručkyCall number C 306.316 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Title statement Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky / Eliška Škvařilová, Jiřina Borková Main entry-name Škvařilová, Eliška, 1957- (Author) Edition statement 3. rozš. vyd. Issue data [Praha] : EB : Votobia, c2002 Phys.des. 128 s., [8] s. obr. příl. : il. ISBN 80-7198-539-2 National bibl. num. cnb001193612 Note Vydalo EB nakladatelství ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia Another responsib. Borková, Jiřina, 1930- (Other)
Subj. Headings cukrovinky * moučníky * pečivo * vaření Form, Genre kuchařské recepty * příručky UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Document kind BOOKS Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i klasický recept z nějž čerpaly. I pro velmi zkušené kuchařky je inspirující možnost srovnání klasického receptu s receptem, ve kterém jsou použity pro ně dosud neznáme a přitom zdravější suroviny, tak jak jí přináší tato kniha. Podrobné pokyny v úvodu ke každemu druhu těsta vychází z mnohaleté pedagogické praxe ing.Elišky Škvařilové. Díky jim i úplný začátečník již napoprvé dosáhne dobrých výsledků. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1