Number of the records: 1  

Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Škvařilová, Eliška, 1957- - Author
    3. rozš. vyd. - [Praha] : EB : Votobia, c2002 - 128 s., [8] s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-7198-539-2
      Borková, Jiřina, - Other
     cukrovinky  moučníky  pečivo  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 306.316
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.316   

    Title statementJak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky / Eliška Škvařilová, Jiřina Borková
    Main entry-name Škvařilová, Eliška, 1957- (Author)
    Edition statement3. rozš. vyd.
    Issue data[Praha] : EB : Votobia, c2002
    Phys.des.128 s., [8] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-7198-539-2
    National bibl. num.cnb001193612
    NoteVydalo EB nakladatelství ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia
    Another responsib. Borková, Jiřina, 1930- (Other)
    Subj. Headings cukrovinky * moučníky * pečivo * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Jak péci cukroví, pečivo a moučníky tradičně, zdravě a vegetariánsky
    Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i klasický recept z nějž čerpaly. I pro velmi zkušené kuchařky je inspirující možnost srovnání klasického receptu s receptem, ve kterém jsou použity pro ně dosud neznáme a přitom zdravější suroviny, tak jak jí přináší tato kniha. Podrobné pokyny v úvodu ke každemu druhu těsta vychází z mnohaleté pedagogické praxe ing.Elišky Škvařilové. Díky jim i úplný začátečník již napoprvé dosáhne dobrých výsledků. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.