Number of the records: 1
Jakost a zpracování ryb
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 - 102 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-7157-804-5
jakost ryby zpracování masa
učebnice vysokých školCall number S 30.572 Umístění Title statement Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 Phys.des. 102 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7157-804-5 National bibl. num. cnb001490131 Note Určeno pro posluchače AF Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Publisher)
Subj. Headings jakost * ryby * zpracování masa Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.5.03 , 637.5 , 639.2/.3 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1