Number of the records: 1  

Králičí hody


  1.  Eichner, Jiří, 1942- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2003 - 123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-204-1012-0
    Kuchařky ;
      Hrabica, Zdeněk, - Other
     vaření  králičí maso
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 315.875
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Králičí hody
    Title statementKráličí hody : recepty z bílého králičího masa pro všední i sváteční den / Jiří Eichner, Zdeněk Hrabica
    Main entry-name Eichner, Jiří, 1942- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Mladá fronta, 2003
    Phys.des.123 s., [8] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-204-1012-0
    National bibl. num.cnb001284949
    Edition Kuchařky (Mladá fronta) ; sv. 1
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Another responsib. Hrabica, Zdeněk, 1936-2022 (Other)
    Subj. Headings vaření * králičí maso
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.5'692 , (083.12) , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Králičí hody
    Kuchařka obsahuje množství receptů na přípravu jednoduchých i svátečních jídel z dietního králičího masa. Autoři seznamují ve své knize se způsoby a technikami, kterými lze toto maso zpracovávat. Můžeme se tak inspirovat řadou kuchařských předpisů, jak zhotovit studené a teplé předkrmy i polévky a připravit vařeného, pečeného, dušeného či smaženého králíka. Dále jsou zde recepty na mleté králičí maso, různé speciality, slavnostní pokrmy nebo na jídla z mezinárodní kuchyně. V úvodní části publikace se můžeme v krátkosti dočíst o chovu králíků a výživné hodnotě jejich masa. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.