Number of the records: 1
Kuře
Fraser, Linda - Author
České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 256 s. : il. ; 22 cm
ISBN 80-7237-712-4
Ilustrovaná encyklopedie
Soušková, Alena - Translator
vaření kuřecí maso
kuchařské recepty příručkyCall number C 311.146 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Kuře : praktická kuchařka krok za krokem / [Linda Fraserová ; z angličtiny přeložila Alena Soušková] Main entry-name Fraser, Linda (Author) Edition statement České vyd. 1. Issue data Praha : Svojtka & Co., 2003 Phys.des. 256 s. : il. ; 22 cm ISBN 80-7237-712-4 National bibl. num. cnb001284983 Edition Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.) Note Jméno autorky převzato ze hřbetu. Obsahuje rejstřík Another responsib. Soušková, Alena (Translator)
Subj. Headings vaření * kuřecí maso Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré kořeněné pokrmy. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1