Number of the records: 1  

Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 - 88 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-7040-823-5
      Čermák, Bohuslav, - Editor
     konzervace krmiv  silážování  kukuřice  jeteloviny
     sborníky konferencí
    Call numberB 46.568
    Umístění
    Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněB 46.568 P   

    Title statementKvalita konzervovaných krmiv a jejich použití : sborník z mezinárodního semináře dne 2. listopadu 2005 ... / [editor Bohuslav Čermák]
    Portion of titleSborník z mezinárodního semináře dne 2. listopadu 2005 na téma Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    Main entry-action Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití (2005 : České Budějovice, Česko)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005
    Phys.des.88 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7040-823-5
    National bibl. num.cnb001637055
    Note60 výt.. Nad názvem: Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Školní zemědělský podnik Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích v rámci projektu "Zelená laguna", Agrární komora České Budějovice
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteČást. německý text, anglická resumé
    Another responsib. Čermák, Bohuslav, 1941-2016 (Editor)
    Another responsib. Jihočeská univerzita. Školní zemědělský podnik
    Agrární komora České republiky. Regionální agrární komora České Budějovice
    Subj. Headings konzervace krmiv * silážování * kukuřice * jeteloviny
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    UDC 636.085.7 , 636.085.52-027.3 , 633.15 , 633.32 , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; němčina
    Document kindBOOKS
    Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.