Number of the records: 1  

Lexikon aperitivů & digestivů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pehle, Tobias, 1960- - Author
    1. vyd. - Čestlice : Rebo Productions, 2006 - 299 s. : il.
    ISBN 80-7234-570-2
     alkoholické nápoje
     encyklopedie
    Call numberC 321.177
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Lexikon aperitivů & digestivů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.177   

    Title statementLexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty / Tobias Pehle ; [z německého originálu ... přeložila Irena Šifaldová]
    Main entry-name Pehle, Tobias, 1960- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČestlice : Rebo Productions, 2006
    Phys.des.299 s. : il.
    ISBN80-7234-570-2
    National bibl. num.cnb001636087
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalKleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs
    Subj. Headings alkoholické nápoje
    Form, Genre encyklopedie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 641/642 , 663
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Document kindBOOKS
    Lexikon aperitivů & digestivů
    Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.