Number of the records: 1  

Makrobiotika

  1. book

    book


     Andrle, Václav - Author
    Vyd. 1. - [S.l.] : Petrklíč, 1991 - 22 s.
    ISBN 80-85243-14-8
     makrobiotika  vaření
     brožury  kuchařské recepty
    Call numberB 35.702
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 35.702 v1   

    Title statementMakrobiotika / Václav Andrle
    Main entry-name Andrle, Václav (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[S.l.] : Petrklíč, 1991
    Phys.des.22 s.
    ISBN80-85243-14-8
    National bibl. num.cnb000062763
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings makrobiotika * vaření * makrobiotická dieta
    Form, Genre brožury * kuchařské recepty
    UDC 613.2 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Základní seznámení s teoretickými i praktickými zásadami makrobiotiky. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.