Number of the records: 1  

Minutky, řízky a steaky


  1.  Frank, Norbert - Author
    Čes. vyd. 1. - [Praha] : Svojtka a Vašut, 1995 - 62 s. : barev. fot. ; 20 cm
    ISBN 80-85521-58-X
    Dobrou chuť
      Šeborová, Ingeborg - Translator
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 284.204
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Minutky, řízky a steaky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 284.204   

    Title statementMinutky, řízky a steaky / Norbert Frank ; [z němčiny přeložila Ingeborg Šeborová]
    Main entry-name Frank, Norbert (Author)
    Edition statementČes. vyd. 1.
    Issue data[Praha] : Svojtka a Vašut, 1995
    Phys.des.62 s. : barev. fot. ; 20 cm
    ISBN80-85521-58-X
    National bibl. num.cnb000099513
    Edition Dobrou chuť (Svojtka a Vašut)
    NoteBarev. fot. na tit. listu. - Rejstřík pokrmů
    OriginalSchnitzel, Steaks & Co.
    Another responsib. Šeborová, Ingeborg (Translator)
    Subj. Headings masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12) , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Minutky, řízky a steaky
    V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a nikoliv jen "hodit je na pánev" . K tomu slouží typy pro nákup a zpracovaní řízků, steaků a dalších druhů masa. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.