Number of the records: 1  

Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany


  1.  Heller, Rachael F., 1945- - Author
    1. vyd. - Praha : Columbus, 2001 - 269 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7249-090-7
      Heller, Richard F. - Author
     dietetika  redukce tělesné hmotnosti  dietní jídla
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 301.781
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 301.781   

    Title statementNepřítel štíhlé linie - uhlovodany : jak se vypořádat s jo-jo efektem při redukční dietě / Rachael Hellerová a Richard F. Heller ; přeložila Růžena Loulová
    Cover TitleUhlovodany - nepřítel štíhlé linie
    Main entry-name Heller, Rachael F., 1945- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Columbus, 2001
    Phys.des.269 s. ; 21 cm
    ISBN80-7249-090-7
    National bibl. num.cnb001008295
    NotePřeklad z angličtiny
    OriginalCarbohydrate addict's diet
    Another responsib. Heller, Richard F. 1936- (Richard Ferdinand), (Author)
    Subj. Headings dietetika * redukce tělesné hmotnosti * dietní jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.24 , 641.563 , 613.2 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Nepřítel štíhlé linie - uhlovodany
    Jednou z možných příčin přejídání a z toho plynoucí nadváhy může být, podle lékařského výzkumu amerických autorů, závislost na potravinách s obsahem uhlovodanů (chléb, těstoviny, brambory a hlavně sladkosti). Při konzumaci uhlovodanů dochází u člověka k vylučování nadměrného množství hladového hormonu inzulinu do krevního oběhu. Vzniká tak ještě větší chuť k jídlu. Tuto poruchu metabolismu je potřeba upravit dietou, která by se měla dodržovat po celý život. Kromě teorie a základních pravidel diety obsahuje příručka vzorový jídelníček, recepty a potravinové tabulky s obsahem uhlovodanů v běžné porci potravin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.