Number of the records: 1
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Author
Vydání druhé, upravené - 347 stran ; 20 cm
ISBN 80-7106-111-5
Kuťáková, Eva, - Translator Monselet, Charles, - Author of introduction Vimr, Vladimír, - Artist Zachystalová, Rafaela, - Translator
chuť gastronomie poživatiny
úvahyCall number C 280.755 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Physiologie du goût. Česky Title statement O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr Portion of title Fyziologie chuti Main entry-name Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author) Edition statement Vydání druhé, upravené Publication Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994 Phys.des. 347 stran ; 20 cm ISBN 80-7106-111-5 Kč 105,00 National bibl. num. cnb000090343 Note Obsahuje ediční poznámku Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Language note Přeloženo z francouzštiny a latiny Another responsib. Kuťáková, Eva, 1937- (Translator)
Monselet, Charles, 1825-1888 (Author of introduction)
Vimr, Vladimír, 1954- (Artist)
Zachystalová, Rafaela, 1879- (Translator)
Subj. Headings chuť * gastronomie * poživatiny Form, Genre úvahy Conspect 821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů UDC 641/642 , 613.2 , 840-991 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Dílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1