Number of the records: 1
Obecná chemická technologie
Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 454 s.Call number C 35.945/3 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Obecná chemická technologie. III, Přehled potravinářského a kvasného průmyslu Main entry-name Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 Phys.des. 454 s. Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1