Number of the records: 1  

Sladkovodní akvárium

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Scheurmann, Ines, 1950- - Author
    České vyd. 1. - Praha : Vašut, 2001 - 144 s. : il.
    ISBN 80-7236-136-8
    Jak na to
     akvarijní ryby  akvaristika
     příručky
    Call numberC 302.203
    Umístění 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov. Akvaristika
    BranchPlaceInfoSignature
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 302.203 SV   

    Title statementSladkovodní akvárium : rady odbornice pro jeho zařízení a ošetřování, samostatná kapitola: chování a rozmnožovací biologie ryb / Ines Scheurmannová
    Main entry-name Scheurmann, Ines, 1950- (Author)
    Edition statementČeské vyd. 1.
    Issue dataPraha : Vašut, 2001
    Phys.des.144 s. : il.
    ISBN80-7236-136-8
    National bibl. num.cnb001009795
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteObsahuje rejstříky
    OriginalAquarium für Süsswasser und Pflanzen
    Subj. Headings akvarijní ryby * akvaristika
    Form, Genre příručky
    UDC 639.2/.3
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. Rybolov. Akvaristika
    Document kindBOOKS
    Autorka knihy, bioložka specializující se na chování ryb, přichází se svými dlouholetými praktickými zkušenostmi z chovu a odchovu akvarijních ryb. Radí, jak vybrat správné akvárium pro konkrétní potřeby a dobře ho umístit. Popisuje a představuje jednotlivé druhy akvarijní techniky zajišťující topení, osvětlení, filtrování vody i půdy. Pomáhá vybrat nejvhodnější akvarijní rostliny, abychom rybičkám dokázali vytvořit příznivé životní podmínky. Nezapomíná ani na správné krmení. Důležitá a velmi objevná je také kapitola o chování a rozmnožovací biologii ryb, kde čtenáře seznamuje s výsledky svých dlouholetých výzkumů. Kniha je doplněna seznamem významných druhů ryb s poznámkami o jejich rozšíření, nárocích na chov, potravě, odchovu, případnými zvláštními způsoby chování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.