Number of the records: 1
Slovenské masné výrobky
Vyd. 1. - Tábor : OSSIS, 2003 - 216 s. ; 22 cm
ISBN 80-86659-05-4
Šedivý, Václav, - Editor
masné výrobky normy jakosti
kuchařské receptyCall number C 311.553 Umístění Title statement Slovenské masné výrobky / [odpovědný redaktor Václav Šedivý] Edition statement Vyd. 1. Issue data Tábor : OSSIS, 2003 Phys.des. 216 s. ; 22 cm ISBN 80-86659-05-4 National bibl. num. cnb001287633 Note Česko-slovenský slovníček Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstříky Another responsib. Šedivý, Václav, 1961- (Editor)
Subj. Headings masné výrobky - Slovensko * normy jakosti Form, Genre kuchařské recepty Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.5+664.91/.95 , 006.83 , (437.6) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku: drobné masné výrobky (16 druhů), měkké salámy (34 druhů), trvanlivé fermentované masné výrobky (22 druhů), trvanlivé tepelně opracované masné výrobky (19 druhů), speciální masné výrobky (20 druhů), vařené masné výrobky (11 druhů), polokonzervy a konzervy (46 druhů). Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků. V každé receptuře je uvedeno dávkování základních surovin, přísad a obalů, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového masného výrobku. Normy jsou doplněny výrobními postupy, obsahují orientační informace o průběhu tepelného opracování či fermentace a sušení. Vyhledávání receptur v knize kromě obsahu usnadňují abecední a jmenný rejstřík. Kniha má 232 stran formátu A5. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1