Number of the records: 1
Studená kuchyně pro labužníky
Nodl, Ladislav, 1929-2008 - Author
1. vyd. - V Praze : Merkur, 1981 - 136 s. : il.
Řešátko, Jaroslav - Other
studená jídla
kuchařské receptyCall number C 226.261 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Studená kuchyně pro labužníky Main entry-name Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data V Praze : Merkur, 1981 Phys.des. 136 s. : il. National bibl. num. cnb000129356 Another responsib. Řešátko, Jaroslav (Other)
Subj. Headings studená jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.84 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Po informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1