Number of the records: 1  

Stůl pro každou příležitost

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tapper, Hans - Author
    Praha : Ikar : Knižní klub, 1994 - 109 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 80-85830-19-1, ISBN 80-7176-010-2
      Stach, Jiří, - Translator
     stolničení  prostírání stolů  dekorace stolů  stolování
     obrazové publikace
    Call numberB 37.201
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Stůl pro každou příležitost
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen rezervaceB 37.201 v2   

    Title statementStůl pro každou příležitost / Hans Tapper ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Stach]
    Main entry-name Tapper, Hans (Author)
    Issue dataPraha : Ikar : Knižní klub, 1994
    Phys.des.109 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN80-85830-19-1 Kč 179.00
    80-7176-010-2
    National bibl. num.cnb000084964
    NoteObálkový podnázev: Od jednoduchého prostírání po slavnostní tabuli. Původně vydáno: Niedernhausen/Ts. : Falken, 1992
    OriginalSchön gedeckte Tisch
    Another responsib. Stach, Jiří, 1930-2024 (Translator)
    Subj. Headings stolničení * prostírání stolů * dekorace stolů * stolování
    Form, Genre obrazové publikace
    Conspect642 - Číšnictví. Servírování
    UDC 642.6/.7 , 642.61 , 642.78 , 392.81 , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Stůl pro každou příležitost
    Kromě umění uvařit dobré jídlo se v této knize můžeme naučit umění stolování, prostírání, podávání jídel a zvyklostí u stolu. Tato kniha nabízí inspiraci při výzdobě stolu: od jednoduchého prostírání až po slavnostní tabuli, rodinné a dětské oslavy, sváteční dny, slavnostní večeře při svíčkách, posezení s přáteli doma i na zahradě. Úvodní kapitola pomůže při výběru nadobí, sklenic a příborů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.