Number of the records: 1  

Suši

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tsuda, Nobuko - Author
    1. vyd. - V Praze : Columbus, 2002 - 166 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-7249-097-4
     japonská jídla  rybí jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 309.096
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Suši
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.096   

    Title statementSuši / Nobuko Tsuda
    Main entry-name Tsuda, Nobuko (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataV Praze : Columbus, 2002
    Phys.des.166 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-7249-097-4
    National bibl. num.cnb001250193
    NotePřeloženo z angličtiny
    Subj. Headings japonská jídla * rybí jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(520) , 641.55:637.56 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně
    Document kindBOOKS
    Suši
    V poslední době získává toto tradiční japonské jídlo i u nás stále větší oblibu.A protože každý se nemusí spokojit s návštěvou restaurace, tato obsáhlá publikace mu doslova od A do Z poradí, jak na to. Nahlédneme do tzv suši-barů, dozvíme se, jaké se se servírováním suši pojí obyčeje a jakým způsobem se vůbec jí. Podíváme se i na trh, kde se ryby i ostatní suroviny a přísady nakupují, a přímo pod ruce nakoukneme japonskému mistru kuchaři. Speciální oddíl je v knize věnován přípravě rýže jako přílohy, a autor nezapomněl ani na podrobný popis a výčet nádobí a kuchyňského náčiní potřebného k přípravě. A pak už může přijít to nejdůležitější - množství nápaditých receptů. Práci podle nich nám usnadní názorné kresby, naznačující konkrétní manipulace s nejrůznějšími surovinami, a konečný výsledek představí lákavé barevné fotografie. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.