Number of the records: 1
Tábornická kuchařka
Gregor, Hynek - Author
Vyd. 1. - Praha : Parta, 1991 - 62 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-900669-2-5 (brož.)
Sobota, Vlastimil, - Illustrator
táboření vaření jídla
příručky kuchařské receptyCall number C 270.522 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Tábornická kuchařka / Hynek Gregor a kolektiv ; [ilustrace Vlastimil Sobota] Záhlaví-jméno Gregor, Hynek (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Parta, 1991 Fyz.popis 62 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-900669-2-5 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000061308 Dal.odpovědnost Sobota, Vlastimil, 1953- (Ilustrátor)
Předmět.hesla táboření * vaření * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 796.54 , 641.524.2 , 641.55 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Příroda nás láká tisíci odstínů barev a nabízí zajímavá poznání a zážitky při celodenních a vícedenních výletech. Avšak krásy se člověk nenají a žvýkat ráno, v poledne i večer krajíc chleba s máslem, sýrem nebo uzeninou každého brzy přestane bavit. A tak se asi i vy rozhodnete, že byste si mohli něco uvařit. Je jasné, že to musí být jednoduché, rychlé a dobré. Proto konzerva, ať je sebelepší, bude pouze východiskem z nouze. Zato se uplatní různé nápady a zkušenosti ostřílených táborníků a trampů zvyklých užívat esšálku a kotlíku a vařit z levných a snadno dostupných potravin, jako jsou brambory, těstoviny, mouka, chléb, rýže, cukr, sůl, vajíčka, ale zvláště ovoce, houby a zelenina z přírodních zdrojů. Nebudete-li si vědět rady, můžete zalistovat v této knížečce a využít některé z následujících rad a vybrat si z našeho receptáře. (Není-li uvedeno jinak, jsou recepty určeny pro 4 osoby.) Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1