Number of the records: 1
Tábornická kuchařka
Gregor, Hynek - Author
Vyd. 1. - Praha : Parta, 1991 - 62 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-900669-2-5 (brož.)
Sobota, Vlastimil, - Illustrator
táboření vaření jídla
příručky kuchařské receptyCall number C 270.522 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Tábornická kuchařka / Hynek Gregor a kolektiv ; [ilustrace Vlastimil Sobota] Main entry-name Gregor, Hynek (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Parta, 1991 Phys.des. 62 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-900669-2-5 (brož.) National bibl. num. cnb000061308 Another responsib. Sobota, Vlastimil, 1953- (Illustrator)
Subj. Headings táboření * vaření * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 796.54 , 641.524.2 , 641.55 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Příroda nás láká tisíci odstínů barev a nabízí zajímavá poznání a zážitky při celodenních a vícedenních výletech. Avšak krásy se člověk nenají a žvýkat ráno, v poledne i večer krajíc chleba s máslem, sýrem nebo uzeninou každého brzy přestane bavit. A tak se asi i vy rozhodnete, že byste si mohli něco uvařit. Je jasné, že to musí být jednoduché, rychlé a dobré. Proto konzerva, ať je sebelepší, bude pouze východiskem z nouze. Zato se uplatní různé nápady a zkušenosti ostřílených táborníků a trampů zvyklých užívat esšálku a kotlíku a vařit z levných a snadno dostupných potravin, jako jsou brambory, těstoviny, mouka, chléb, rýže, cukr, sůl, vajíčka, ale zvláště ovoce, houby a zelenina z přírodních zdrojů. Nebudete-li si vědět rady, můžete zalistovat v této knížečce a využít některé z následujících rad a vybrat si z našeho receptáře. (Není-li uvedeno jinak, jsou recepty určeny pro 4 osoby.) Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1