Number of the records: 1
Technika pro zpracování živočišných produktů
Mareček, Jan - Author
Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 - 157 s. : obr., schémata, tab.
ISBN 80-7157-183-0
Sychra, Luboš - Other Groda, Bořivoj, - Other
masné výrobky mléčné výrobky potravinářské stroje potravinářské výrobky potravinářský průmysl
učebnice vysokých školCall number S 23.242/1 Umístění Title statement Technika pro zpracování živočišných produktů. I / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra Main entry-name Mareček, Jan (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 Phys.des. 157 s. : obr., schémata, tab. ISBN 80-7157-183-0 National bibl. num. cnb000115784 Note Určeno pro posluchače agronomické fakulty (AF). - Bibliogr. - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Brno) Another responsib. Sychra, Luboš (Other)
Groda, Bořivoj, 1945- (Other)
Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Other)
Subj. Headings masné výrobky * mléčné výrobky * potravinářské stroje * potravinářské výrobky * potravinářský průmysl Form, Genre učebnice vysokých škol UDC 637 , 664 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1