Number of the records: 1  

Technika pro zpracování živočišných produktů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mareček, Jan - Author
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 - 157 s. : obr., schémata, tab.
    ISBN 80-7157-183-0
      Sychra, Luboš - Other   Groda, Bořivoj, - Other
     masné výrobky  mléčné výrobky  potravinářské stroje  potravinářské výrobky  potravinářský průmysl
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 23.242/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.242/1 v1   

    Title statementTechnika pro zpracování živočišných produktů. I / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra
    Main entry-name Mareček, Jan (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996
    Phys.des.157 s. : obr., schémata, tab.
    ISBN80-7157-183-0
    National bibl. num.cnb000115784
    NoteUrčeno pro posluchače agronomické fakulty (AF). - Bibliogr. - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Brno)
    Another responsib. Sychra, Luboš (Other)
    Groda, Bořivoj, 1945- (Other)
    Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Other)
    Subj. Headings masné výrobky * mléčné výrobky * potravinářské stroje * potravinářské výrobky * potravinářský průmysl
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC 637 , 664
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technika pro zpracování živočišných produktů
    Technika pro zpracování živočišných produktů
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.