Number of the records: 1
Teplé předkrmy a moučníky
Kobylák, Antonín - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 107 s.
Pokorný, Čestmír - Other
moučníky předkrmy vaření
kuchařské receptyCall number C 66.364 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Teplé předkrmy a moučníky Main entry-name Kobylák, Antonín (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1968 Phys.des. 107 s. National bibl. num. cnb000449476 Another responsib. Pokorný, Čestmír (Other)
Subj. Headings moučníky * předkrmy * vaření Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.822 , (083.12) , 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1