Number of the records: 1  

Teplé předkrmy a moučníky


  1.  Kobylák, Antonín - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 107 s.
      Pokorný, Čestmír - Other
     moučníky  předkrmy  vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 66.364
    Umístění
    Teplé předkrmy a moučníky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.364   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTeplé předkrmy a moučníky
    Main entry-name Kobylák, Antonín (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1968
    Phys.des.107 s.
    National bibl. num.cnb000449476
    Another responsib. Pokorný, Čestmír (Other)
    Subj. Headings moučníky * předkrmy * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.822 , (083.12) , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Teplé předkrmy a moučníky
    Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.