Number of the records: 1  

Toskánské dobrodružství, aneb, O jídle, životě a fernetu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hamilton-Paterson, James, 1941- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Olympia, 2005 - 238 s. ; 20 cm
    ISBN 80-7033-910-1
      Kolářová, Alena - Translator
     Toskánsko (Itálie)
     anglické romány  humoristické romány
    Call numberC 170.297
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 170.297   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 170.297 SV   

    Title statementToskánské dobrodružství, aneb, O jídle, životě a fernetu / James Hamilton-Paterson ; [z anglického originálu ... přeložila Alena Kolářová]
    Main entry-name Hamilton-Paterson, James, 1941- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Olympia, 2005
    Phys.des.238 s. ; 20 cm
    ISBN80-7033-910-1
    National bibl. num.cnb001629657
    OriginalCooking with fernet branca
    Another responsib. Kolářová, Alena (Translator)
    Subj. Headings Toskánsko (Itálie)
    Form, Genre anglické romány * humoristické romány
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC 821.111-31
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Gerald Samper, žijící na samotě v Toskánsku, je snobský Angličan, který se živí jako nájemný spisovatel pracující pro různé celebrity. Přitom je považován za gourmeta, jehož podivné chutě zahrnují výstřední recepty na ústřice v čokoládě s česnekem či zmrzlinu s fernetem. Náhle se do jeho blízkosti přistěhuje další člověk. Marta, která se pohybovala v podsvětí bývalého SSSR, je skladatelkou neofolkové hudby a tvrdí, že píše filmovou muziku pro slavného italského režiséra. Vzájemné spory obou exulantů, usilujících o úspěch ve slunném Toskánsku, jsou stále ostřejší. Když do děje vstoupí neznámí muži v černé helikoptéře, začíná jít o život. Ze zlého snu je zapotřebí se dostat, a tak přichází ke slovu hořký bylinný likér. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.