Number of the records: 1
Mayer, Miroslav - Author
2. vyd. - Praha : Agentura VPK, 2005 - 106 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7334-074-7
Dobrá kuchyně
domácí zabijačka vepřové maso konzervování masa
kuchařské recepty příručkyCall number C 320.471 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Zabijačka po domácku / Miroslav Mayer Main entry-name Mayer, Miroslav (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Agentura VPK, 2005 Phys.des. 106 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-7334-074-7 Kč 110,00 National bibl. num. cnb001584997 Edition Dobrá kuchyně Note Obálkový podnázev: první zabijačkové pochoutky, speciality z vnitřností, trvanlivé výrobky, hlavní jídla, konzervování masa Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings domácí zabijačka * vepřové maso * konzervování masa Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5'64 , 637.513.11 , 664.91 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Pivní zabijačkové pochoutky, speciality z vnitřností, trvanlivé výrobky, hlavní jídla, konzervování masa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1