Number of the records: 1  

Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení

  1. book

    book


     Hylmar, Bohumil, 1923- - Author
    1. vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 - 139 s. : tb., grafy ; 20 cm
    Technické publikace ;
     mléčné výrobky  kysané mléčné výrobky  nutriční hodnota potravin
     příručky
    Call numberC 247.835
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 247.835   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení / Bohumil Hylmar
    Main entry-name Hylmar, Bohumil, 1923- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985
    Phys.des.139 s. : tb., grafy ; 20 cm
    National bibl. num.cnb000012287
    Edition Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; 372
    NotePro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. - Rus. a něm. souhrn. - Rozmn. - 370 výt. - Obálka Petr Míšek
    Subj. Headings mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky * nutriční hodnota potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.146 , 637.1/.3 , 641.1 , 637.1 , 637.2 , 663
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.