Number of the records: 1
Výroba tavených sýrů
book
Boháč, Vlastislav, 1921-2014 - Author
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 200 s. : il. ; 21 cm
Řada potravinářské literatury
tavené sýry výroba sýrů
příručkyCall number C 48.827 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Výroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč Main entry-name Boháč, Vlastislav, 1921-2014 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1) Phys.des. 200 s. : il. ; 21 cm ISBN Kčs 14,50 National bibl. num. cnb000478575 Edition Řada potravinářské literatury Note 800 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings tavené sýry * výroba sýrů Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.3 , 637.358 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Publikace vychází z teoretických základů výroby a podrobně se zabývá vlastním výrobním procesem a úpravou tavených sýrů. Popisuje strojní zařízení i uspořádání kontinuální výrobní linky. Z hlediska kvality je důležité pojednání o vadách, jejich příčinách a odstraňování i o analytických metodách zkoušení surovin a hotových výrobků.Loading…
Number of the records: 1