Number of the records: 1
1. vydání - 477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm
ISBN 978-80-904757-1-7
Schreiberová, Jarmila, - Editor Schreiber, Hugo, - Editor Dörflová, Yvetta, - Editor
16.-21. století
kuchařství dějiny gastronomie česká jídla stolování potraviny výživa člověka kuchyňské vybavení stolní nádobí osobnosti
monografie obrazové publikaceCall number B 55.942 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Chvála české kuchyně : tradice, jídlo, stolování, osobnosti / knihu k vydání připravili Jarmila a Hugo Schreiberovi, Yvetta Dörflová Edition statement 1. vydání Publication Praha : Perseus, 2016 Phys.des. 477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm ISBN 978-80-904757-1-7 National bibl. num. cnb002841525 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy Another responsib. Schreiberová, Jarmila, 1949- (Editor)
Schreiber, Hugo, 1943- (Editor)
Dörflová, Yvetta, 1952- (Editor)
Subj. Headings 16.-21. století * kuchařství - Česko * dějiny gastronomie - Česko * česká jídla * stolování - Česko * potraviny * výživa člověka * kuchyňské vybavení * stolní nádobí * osobnosti - Česko - 16.-21. století Form, Genre monografie * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641/642(091) , 641.568(437.3) , 392.81 , 613.26/.29 , 613.2 , 641.5.06 , 642.72/.73 , 929-058.1 , (437.3) , (048.8) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1