Number of the records: 1
Co máme vědět o přípravě pokrmů
Klimentová, Maryna, 1905-1987 - Author
2. vyd., v SZdN 1. vyd. - Praha : SZdN, 1957 - 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
Halačka, Karel, - Author of introduction
příprava jídel společné stravování
příručkyTitle statement Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] Main entry-name Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Author) Edition statement 2. vyd., v SZdN 1. vyd. Issue data Praha : SZdN, 1957 (Rudé právo) Phys.des. 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm National bibl. num. cnb000511532 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 20000 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Halačka, Karel, 1910-2002 (Author of introduction)
Subj. Headings příprava jídel * společné stravování Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 640.4/.5 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Technologie vaření, pracovní postupy přípravy jídel, zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování a správné ošetření surovin před přípravou pokrmu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1